Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kohout na víně

Zpět
  • Autor: Dobroslava
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl ( na toto množství asi 2 káv.lž.),tymián ( špetka),bobkový list (2), máme-li sušené houby

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

500g drůbežího masa ( slepice, kuřecí prsa ) 150g cibule 10g oleje 500ml červeného vína česnek 2 stroužky Na trošce oleje zesklovatíme nakrájenou cibuli, opečeme na větší kousky nakrájené maso. Zalijeme vínem, až je maso ponořené. Osolíme, přidáme celý česnek a koření, houby ( dle chuti - asi 2 pol.lžíce). Po přivedení do varu jen na slabém plameni vaříme, zpočátku zakryté, potom odkryté, ať se odpaří tekutina a vinná omáčka je hutnější.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři