Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč

Zpět
  • Autor: TerezaMudr
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Dochutit zeleninovým bujónem, pepř, bobkový list, nové koření, petrželka, pažitka.

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na másle cibulka, přidat petržel, uzeninu nebo maso, pak červenou řepu a čínské zelí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři