Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra na rajčatech

Zpět
  • Autor: janavlaskova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

kari mleté, chilli, portské víno, sůl

Energetická hodnota celkem: 6418 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 91, Sacharidy (g): 75, SAFA (g): 24, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1605 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky obalíme v mouce se solí, kari a chilli. Orestujeme do hněda na oleji, přidáme nakrájenou klobásu a oloupaná nakrájená rajčata. Šťávu zredukujeme na polovinu a přidáme portské víno. Podáváme s rýží, brambory, těstovinami nebo bagetou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři