Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí vývar se zeleninou.

Zpět
  • Autor: selmicka.13
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře průměr1300
Mrkev400
Celer - bulva200
Petržel - kořen200
Kedlubna200
Pór200
Květák200
Voda3000
Sůl50

Dochucovadla:

petrželka nať nebo libeček

Energetická hodnota celkem: 8980 kJ

Bílkoviny (g): 295, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 24, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1123 kJ

Bílkoviny (g): 36.9, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Omyté kuře bez kůže rozčtvrtíme, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Až bude měkké tak je vyndáme, vývar přecedíme a přidáme zeleninu nakrájenou na kostky nebo nastrouhanou na hrubší nudličky (může být i mražená) a dáme znovu vařit. Maso obereme, nakrájíme na kousky a přidáme do polévky. Až bude zelenina měkká, přidáme pokrájenou petrželku nebo libeček. Popřípadě ještě dochutíme solí. Váha zeleniny v receptu je očištěná.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři