Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Italská zeleninová polívka

Zpět
  • Autor: mojzis.ofm
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Sůl, pepř.

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1/2 bílého hlávkového zeli, 2 mrkve, 2 petržele, 1/2 celerů, 1 pórek, 3 velké lžíce olivového oleje, 1 litr vývaru, jakýkoliv. Zeleninu nakrájíme ne větří kousky, do hrnce dáme olivoví olej, přidáme pórek, po dvou minutách přidáme zbytek zeleniny dusíme do 10 minut nakonec přidáme vývar sůl a pepř podle huti, jak začne vařit vypneme a podáváme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři