Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí játra na víně

Zpět
  • Autor: Tanein
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Myslivecké koření

Energetická hodnota celkem: 3450 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 11, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ

Bílkoviny (g): 35.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Očistíme játra a pokrájíme na kousky a naložíme do směsi mysliveckého koření a vína, na pánvi mezitím opečeme cibulku a potom i rajčata. Přidáme játra a případně podlijeme vodou nebo vývarem. Dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo se zeleninou.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 01. 2013 12:35
Tak to budu muset vyzkoušet . Játra mám ráda :-) Jen nevím, jak se udržet, abych k tomu nevyzunkla zbytek toho vína. :-)

Naši partneři