Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Asijské křupavé zelí s kuřetem

Zpět
  • Autor: Tanein
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sojová omáčka, ocet, sůl

Energetická hodnota celkem: 796 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 398 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Dáme uvařit kuřecí prso. Vařené kuřecí prso nakrájíme na nudličky a vývar odložíme. Do části vývaru přidáme sojovou omáčku a rýžový ocet. (Může být i obyčejný). Čerstvé zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky. Sprejem na olej postříkáme pánev vok a rozpálíme jí. Vložíme zelí a orestujeme a po chvilce zalijeme ochuceným vývarem. Necháme asi 3-5 minut povařit, aby zelí zůstalo ještě křupavé. Pak ještě pár minut necháme odležet a případnou tekutinu slijeme. Zamícháme na jemnou pokrájené kuřecí maso a necháme vychladnout. Podáváme jako chutnou svačinu nebo doplněk k hlavnímu jídlu.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 02. 2013 18:12
Já to dělám podobně, jen tam přídávám cibulku a žampiony a je to mnam:)
04. 02. 2013 17:14
Zelí mám ráda, kuře miluji - takže to nemusí být vůbec špatné. A jistě to pořádně zasytí. Díky za tip.

Naši partneři