Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí karbenátky s celerem

Zpět
  • Autor: ZoraSiskova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,kari

Energetická hodnota celkem: 2018 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1009 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Omytý celer nastrouháme/máme-li robot tak v robotu/,přidáme kuřecí řízky/rovněž rozemleté,1vejce,osolíme,opepříme,trušku kari,vytvoříme karbenátky a na velmi malém množství rostl.oleje osmažíme,/nejlépe na tefl.pánvi/dáme na pap.ubrousek okapat.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři