Kategorie receptů
- Autor: machacko
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
fazole adzuki | 150 |
Mrkev | 100 |
Celer řapíkatý | 160 |
Cibule | 20 |
Rajčatový protlak Alnatura | 50 |
Voda | 2000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián, bobkový list,
Energetická hodnota celkem: 2628 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 438 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazole namočíme přes noc a pak uvaříme v papiňáku, cca 20 minut. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mrkev a řapíkatý celer, společně orestujeme a přidáme protlak. Zalijeme vodou z fazolí a necháme vařit cca 15 minut, pak přidáme fazole a necháme ještě společně povařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.