Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polézka z fazolí adzuki

Zpět
  • Autor: machacko
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián, bobkový list,

Energetická hodnota celkem: 2628 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 111, SAFA (g): 0, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 438 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc a pak uvaříme v papiňáku, cca 20 minut. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mrkev a řapíkatý celer, společně orestujeme a přidáme protlak. Zalijeme vodou z fazolí a necháme vařit cca 15 minut, pak přidáme fazole a necháme ještě společně povařit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři