Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajčatová omáčka s tuňákem

Zpět
  • Autor: pidrmanka
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

peperocino, bazalka.

Energetická hodnota celkem: 958 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 479 kJ

Bílkoviny (g): 16.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Na olivovém oleji orestujeme česnek, když začne zlátnout přidáme tuňáka a následuje passata. Necháme třetinu odvařit a můžeme dochutit špetkou peperocina nebo bazalkou...prostě jak máme chuť. Na doplnění zeleniny přidávám 100 g cukety nebo baklažánu...

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři