Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Moravský vrabec z krůtího masa a trochu jinak

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta průměr600
Cibule200
Česnek40
Voda150

Dochucovadla:

sůl, česnek, kmín na maso, sůl na placičky a sůl, (cukr) a ocet na zelí

Energetická hodnota celkem: 3844 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 13, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 961 kJ

Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Krůtí stehenní plátek nakrájíme na špalíky, jednu cibuli na plátky, osolíme, přidáme kmín a utřený česnek a pečeme mírně podlité nejlépe v remosce do měkka. Mezi tím si připravíme obvyklým způsobem zelí ale místo bílého zelí použijeme zelí čínské, a jako přílohu bramborové placičky, které, které si připravíme tak, že smícháme jeden díl nastrouhaných syrových a jeden díl nastrouhaných vařených brambor, které spojíme vejcem a osolíme. Hmotu upečeme na olejem vytřené pánvi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři