Kategorie receptů
- Autor: vmpehlova
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Balkánský sýr 30 % průměr | 250 |
Rajčata | 500 |
Okurka salátová | 500 |
Paprika bílá | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 14 |
Energetická hodnota celkem: 3993 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 799 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na drobnější kousky, zakápneme olivovým olejem a promícháme s balkánským sýrem. Podáváme s celozrnným pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.