Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jahelník

Zpět
  • Autor: prochazkk
  • Doba přípravy (min.): 70
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, sůl, vanilka

Energetická hodnota celkem: 4877 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 179, SAFA (g): 15, Cukry (g): 106, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1219 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 26.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

jáhly třikrát propláchnout vroucí vodou, pak uvařit jahelnou kaši s mlékem a kouskem másla. vmíchat žloutky a sníh, dát polovinu do máslem vymazaného pekáčku, přidat ovoce, překrýt druhou polovinou. péci při 170 st. 45 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři