Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Indická miska

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

chilli, tymián, paprika sladká, kurkuma, zázvor, sůl

Energetická hodnota celkem: 15234 kJ

Bílkoviny (g): 230, Tuky (g): 155, Sacharidy (g): 321, SAFA (g): 79, Cukry (g): 63, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 2539 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 53.5, SAFA (g): 13.2, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kousky, okořeníme zázvorem a tymiánem. Cibuli nakrájíme na drobno. Do kečupu přidáme koření: 2g zázvoru, 2g kurkumy, 2g sladké papriky, 2 g tymiánu, chilli dle chuti a promícháme. Na oleji orestujeme cibulku, až zesklovatí, přidáme maso a také restujeme- až se zatáhne, přidáme kečup s kořením a zarestujeme, pak přidáme zakysanou smetanu, promícháme a necháme asi 5 minut probublávat. Nakonec posypeme na hrubo nastrouhaným sýrem, přikryjeme pokličkou a necháme prohřát do rozpuštění sýra. Podáváme s rýží a čerstvou zeleninou.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři