Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

játra s omáčkou

Zpět
  • Autor: emveanclova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra průměr600
Voda500
Máslo50
Mouka pšeničná hladká40

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5517 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 33, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1379 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

nakrájet vepřová játra na kostičky a dát na olej osmažit, pak zalít vodou a vařit do měkka. Poté osolit a opepřit podle chuti a přidáme jišku z másla a hl. mouky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři