Kategorie receptů
- Autor: ambiente
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Vejce celá průměr | 175 |
Cukr průměr | 160 |
Máslo | 140 |
Ostružiny | 250 |
Hrušky | 500 |
Destiláty (40 % alkoholu) průměr (Whisky, koňak, vodka, rum, gin, fernet) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 13073 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 424,
SAFA (g): 62,
Cukry (g): 235,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1634 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 16.4, Sacharidy (g): 53, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 29.4, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.