Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí kousky, jidášovo ucho a kuskus

Zpět
  • Autor: Sejlem
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, mletý zázvor (nebo i čerstvý)

Energetická hodnota celkem: 1544 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, pokapeme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme mletý nebo i čerstvý zázvor, trochu solamylu. Necháme chvíli odležet. Zhruba 2 stroužky česneku, menší cibuli nakrájíme na plátky, nadrobno nakrájíme kus chilli papričky (podle toho jak kdo má rád pálivé). Jidášovo ucho pokrájíme na nudličky (sušené stačí použít tak 2-3 kousky, které se namočí na 2-3hodiny do studené vody). Na rozpálené pánvi osmahneme maso. Poté vyjmeme a na sosu osmahneme cibuli, česnek, chilli papričku a jidášovo ucho. Do pánve pak opět vložíme osmažené maso a smícháme s kuskusem, který jsme připravili dle návodu uvedeném na balení (např. zalitý vývarem). Jednoduché a chutné :)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři