Kategorie receptů
- Autor: cudlicka
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Med | 150 |
Mouka žitná průměr | 200 |
Vejce celá průměr | 3 |
Oleje (všechny druhy) | 200 |
Jablka | 250 |
Vlašské ořechy | 100 |
Energetická hodnota celkem: 15608 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 262,
Sacharidy (g): 309,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 155,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 976 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 16.4, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.