Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepř.maso na mrkvi s bramborem

Zpět
  • Autor: juvinka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)38
Cibule58
Mrkev295
Vepřové libové průměr430

Dochucovadla:

zázvor mletý, kmní drcený/mletý, sůl

Energetická hodnota celkem: 6383 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 39, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1596 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájené maso na kostičky, okořeníme solí, kmínem a podusíme. Přidáme nakrájenou mrkev a dochutíme zázvorem a solí, opět podusíme a občas promícháme a podléváme. Až je mrkvev měkká, zahustíme a dochutíme dle potřeby. Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři