Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Paprikáč s houskovým knedlíkem

Zpět
  • Autor: hakykralova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

nové koření, bobkový list, sůl, lahůdková paprika.

Energetická hodnota celkem: 15686 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 259, Sacharidy (g): 453, SAFA (g): 156, Cukry (g): 61, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 2614 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 43.2, Sacharidy (g): 75.5, SAFA (g): 26, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Uděláme slepičí vývar( 2 hodiny by se měl minimálně vařit správný vývar, nejlépe celou noc). Cibulku posmažíme, zaprášíme moukou a lahůdkovou paprikou. Poté zalijeme vývarem. Povaříme. Přilijeme smetany s rozšlehanou moukou. 5 minut povaříme. Podáváme s knedlíkem a také se slepičím masem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři