Kategorie receptů
- Autor: martinkach
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 15 |
Česnek | 3 |
Celer bulva | 13 |
Mrkev | 14 |
Houby sušené průměr | 6 |
Kroupy ječné | 20 |
Pohanka | 20 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Celer řapíkatý | 1 |
Sádlo vepřové škvařené | 3 |
Vejce celá průměr | 34 |
Energetická hodnota celkem: 1129 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.