Kategorie receptů
- Autor: pavlíček
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej palmojádrový, kokosový | 30 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Celer bulva | 60 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 100 |
Česnek | 4 |
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 220 |
Masox (hotový výrobek) | 15 |
Dochucovadla:
tymián,bazalka,masox,bobkový list
Energetická hodnota celkem: 2809 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
1,namočíme fazole 24h předem,poté 1,5h vaříme 2.na oleji osmahneme cibuli,přídáme mrkev,celer a česnek,zalijeme vodou a krátce povaříme. 3.jak zelenina trochu změkne,přidáme krájená rajčata 4.vmícháme nahrubo nakrájený špenát,uvařené fazole a bazalku.Dochutíme do sladko kysela
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.