Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

fazolová polévka

Zpět
  • Autor: pavlíček
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

tymián,bazalka,masox,bobkový list

Energetická hodnota celkem: 2809 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 75, SAFA (g): 26, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

1,namočíme fazole 24h předem,poté 1,5h vaříme 2.na oleji osmahneme cibuli,přídáme mrkev,celer a česnek,zalijeme vodou a krátce povaříme. 3.jak zelenina trochu změkne,přidáme krájená rajčata 4.vmícháme nahrubo nakrájený špenát,uvařené fazole a bazalku.Dochutíme do sladko kysela

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři