Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fenyklový salát s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Hanam1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, cotrónová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2610 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 17, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Kuřecí maso uvařit, vychladit, pokrájet. Fenykl pokrájet a zakápnout olivovým olejem, nechat odležet 30 minut, vše ostatní pokrájet a smíchat, podáváme s pečivem. (Porcí je napsáno 11 - zobrazená porce cca 100g - můžeme dát násobek dle velikosti porce) Vejce jsou dvě, vařená na tvrdo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři