Kategorie receptů
- Autor: Adlei
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ředkev | 100 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Pór | 400 |
Losos filety bez kůže (mražené) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka, citron
Energetická hodnota celkem: 3280 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 820 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na rozpalenou panev vhodime porek a necháme zvadnout. Zalejeme sklenkou vody a pod poklickou 5 minut dusíme. Přídáme smetanu, sůl, pepř, žampiony a na kousky nakrájené filety s lososa a povaříme 10 minut. Dochutíme citronovou šťávou a petrželkou případně dochutíme. Podáváme s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.