Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr na kari

Zpět
  • Autor: .lelinka.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari

Energetická hodnota celkem: 980 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Porci kapra omyjeme, osolíme a necháme odležet. Cibuli a česnek najemno pokrájíme, orestujeme na rozehřátém oleji, ochutíme kari kořením, solí a pepřem, podlijeme vývarem a povaříme. Škrob rozmícháme ve vodě, vlijeme do šťávy, promícháme a ještě povaříme. Kapra vložíme do vařící omáčky a asi 20 minut dusíme na mírném ohni. Podáváme s bramborem nebo rýží.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 01. 2015 12:14
to zkusím
19. 01. 2015 08:01
Jsem ráda, že chutnalo :-)
05. 01. 2014 10:39
Vyzkouseno:) delam nekdy tresku na kari. Dnes tedy kapr na kari s bulgurem. moc nam chutnalo:)
30. 12. 2013 19:26
Paratko bude chutnat výborně .. uvidíš no spíše ucítíš :-)
30. 12. 2013 17:46
zajímavé jsem zvědavá jak to bude chutnat, znám kapra jen smaženého
13. 12. 2013 09:05
Přesně tak :-) A jak se ,,nacucá,, té výborné kari omáčky :-) Mňam :-)
12. 12. 2013 21:44
To může být velmi dobré, nemusí být jen smažený.
12. 03. 2013 17:57
Doma všichni chválí a rádi si takto upraveného kapra dají :-)

Naši partneři