Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Country maso

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

country koření

Energetická hodnota celkem: 9597 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 73, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2399 kJ

Bílkoviny (g): 48.5, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 18.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Maso odblaníme, nakrájíme na větší kousky a naložíme do marinády (já jí dělala z oleje + Country koření), Směs dáme na 30 minut do ledničky. Mezitím nakrájíme houby a zeleninu (případně uzeninu nebo salám kdo má chuť- dávala jsem tam zbytek šunkového salámu, co jsem měla v mrazáku). Pekáč vymažeme (buď olejem nebo sádlem- já použila sádlo), všechno do něj naházíme, lehce podlijeme vodou,promícháme a dáme na 150 stupňu péct (ale pozor, každá trouba peče jinak, berte v potaz vlastní zkušenosti s troubou- my máme horkovzdušnou a pokud bych dala vyšší teplotu, tak maso sice bude dřív, ale zelenina bude na uhel). Peče se to asi hoďku, v okamžiku, kdy je zelenina už měkká, ale ještě nespálená :-). Podáváme s čím chceme- já udělala domácí farmářské hranolky. Zeleninu lze samozřejmě obměnit dle Vaší chuti :-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři