Kategorie receptů
- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 100 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 220 |
Majonéza light (Spak) | 30 |
Sůl | 2 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2610 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 131 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vše nakrájet najemno a smíchat. Dle chuti osolit a opepřit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.