Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hladká Ančka-Trautnberkovo kyselo

Zpět
  • Autor: zdenalan
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl,pepř ,bobek.nové koření,vegetka.

Energetická hodnota celkem: 3160 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 78, SAFA (g): 23, Cukry (g): 31, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 451 kJ

Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařim balíček mražených hub,1 bobkový list,3 nové koření,kmín,1 lžíci octa a citro'nové šťávi,cibulku,.žíci oleje a lžíci mouky na zahuštění,povařím. Přidám vařené a loupané bramburky asi tři, mléko -smetana je lepší-smažené 2 vejce,na teflonce ,povařím a dám petrželku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři