Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí prsa po židovsku

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7932 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 276, SAFA (g): 5, Cukry (g): 103, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1983 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 25.8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Jablka oloupeme, odstarníme jadřince a nakrájíme na větší kostky. Česnek pokrájíme na plátky. Maso očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme podle chuti (dávám zázvor a tymián). Takto připravené maso orestujeme na oleji z obou stran, dáme stranou. Na výpeku orestujeme česnek s čerstvě nadrceným pepřem, přidáme jablka a také orestujeme. Zasříkneme vínem, necháme odvařit, přikryjeme pokličkou a dusíme do poloměkka. Vařič vypneme, vložíme maso a necháme pod pokličkou prohřát. Podáváme s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři