Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Švédský koláč - tvarohový

Zpět
  • Autor: jakrizova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 16444 kJ

Bílkoviny (g): 178, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 602, SAFA (g): 41, Cukry (g): 214, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 548 kJ

Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 20.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

V míse smíchat všechny suché suroviny, do druhé mísy rozmíchat (rozšlehat) tekuté suroviny (tvaroh, mléko, vejce, trochu cukru, rozinky, citronovou šťávu z 1/2 citronu). Na vymazaný plech nasypat rovnoměrně 1/2 suché směsi, na to nalít tekutou směs a na ni rovnoměrně nasypat zbytek suché směsi. Povrch poklást tenkými plátky Hery. Upéct do zlatova, rozkrájet na řezy.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři