Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená rajčata

Zpět
  • Autor: jana257
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Rajčata pečená s balsamicovým octem a česnekem, výborná jako zeleninová příloha ke grilovanému masu, nebo lehká večeře s pečivem, nebo toustem.

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 250
Ocet13
Oleje (všechny druhy)1

Dochucovadla:

sůl, pepř, příp. tymián ještě před pečením

Energetická hodnota celkem: 272 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rajčata rozkrojíme na půlky, nařežeme vnitřky do kterých dáme nasekaný nebo prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, pokapeme balsamicovým octem a olivovým olejem. Pečeme na 180 stupňů 30 minut.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři