Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

králík na hořtici

Zpět
  • Autor: kracinka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,hořtice,steril.okurky

Energetická hodnota celkem: 5611 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 47, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1403 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

maso osolíme ,opepříme.lehce potřeme hořticí,poprášíme hl. moukou a zprudka opečeme na oleji. Vyndáme a na výpek dáme zesklovatit cibuli pote položíme maso,podlijeme vodou a dusíme do změknutí přidáme na dochucení steril. okurky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři