Kategorie receptů
- Autor: Milsim2010
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená (v suchém stavu) | 150 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
Hořčice klasická (Spak) | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2781 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 103,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1391 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 51.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 16.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
vařená červená čočka 150g mrkev 100 g celer 100 g jogurt 100 g hořčice 30
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.