Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňová polévka

Zpět
  • Autor: Marcelah
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletý bílý pepř sůl

Energetická hodnota celkem: 3710 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 13, Cukry (g): 56, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ

Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 10.9, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V hrnci na rozpuštěném másle necháme zesklovatět na kostičky nakrájené dvě cibule, přidáme omytou semen zbavenou na kousky nakrájenou dýni a česnek a chvíli společně restujeme. Pak zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme 20 minut. Přilijeme mléko a 1 lžíci citronové šťávy. Rozmixujeme ponorným mixerem na hladký krém a necháme přejít var. Nakonec posypeme zelenou petrželkou. Servírujeme s dýňovým semínkem (8 g na jednu porci).

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři