Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špagety Aglio Olio

Zpět
  • Autor: jana.nekulova
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2399 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Špagety uvaříme al dente. Mezitím na pánvi orestujeme slaninu, až pustí tuk přidáme plátky česneku, jemně pokrájenou feferonku a sušená rajčata. Česnek se peče do zlatova. Špagety scedíme a rovnou vložíme na pánev a krátce prohřejeme a smícháme dohromady. Jemně osolíme a opepříme. Hotové špagety aglio olio můžeme podle chuti posypat sýrem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři