Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

pečené masové koule s rajskou

Zpět
  • Autor: katebag
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 9.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl, bobkový list, nové koření, tymián, muškátový oříšek

Energetická hodnota celkem: 5022 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 32, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 558 kJ

Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

do (olejem vymazaného) pekáčku půl cibule, koření, rajčatovou šťávu (1/2), na to koule (maso, tvaroh, strouhanka, pepř, sůl, koření dle chuti, cibule, vejce), zalít druhou polovinou rajč. šťávy, péci

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři