Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Pstruh pečený na bylinkách, brambory s paprikovou oblohou

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1757 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme. Ryby omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a potřeme lisovaným česnekem. Do vnitřku dutinek ryb rozdělíme nakrájené bylinky, plátky citrónu a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji ryby z obou stran dostatečně opečeme, asi 10 minut, vyndáme z pánve a uchováme v teple. Vařené brambory nakrájíme na čtvrtky, přidáme na kolečka krájenou cibuli, nudličky barevných paprik a vše opečeme na zbylém tuku z ryb.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 04. 2014 21:30
Zítra bude k obědu.

Naši partneři