Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ryba se zeleninovou čepicí

Zpět
  • Autor: AvajBr
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 2481 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 620 kJ

Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Filé jsem osušila, vložila těsně vedle sebe do pekáčku. Osolila, opepřila, pokapala citrónovou štávou, bílým vínem a olivovým olejem. Na každou porci jsem dala pár plátků česneku a posypala provensálským kořením. Na to jsem dala loupaná rajčata (vše, vč. šťávy) a rozetřela po všech porcích. Přikryla jsem alobalem a dala na tři hodiny do lednice. Pak jsem si troubu předehřála na 190C - než se ohřála, na rajčata jsem nasypala na kostičky nakrájenou červenou papriku a na ní celý povrch pekáčku pokryla tenkými plátky cukety. Ještě jsem znovu trochu posypala provensálským kořením. Pekla jsem nezakryté cca 45 minut při těch 190C (el. trouba, bez horkovzduchu). 

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři