Kategorie receptů
- Autor: Tanein
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Rohlík tukový průměr | 200 |
Shmaky original | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6553 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1638 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.