Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jednoduché rizoto v parním hrnci

Zpět
  • Autor: Sandal
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4135 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 165, SAFA (g): 4, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1378 kJ

Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rýži propláchneme a vložíme do misky na rýži, Přidáme drůbeží maso nakrájené na kousky ( krůtí nebo kuřecí), přidáme mraženou směs zeleniny. Přisolíme a přidáme koření podle chuti a zvyku ... pepř, kari apod. Asi 10 minut před koncem vaření promícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři