Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Velikonoční nádivka

Zpět
  • Autor: nika.f
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový ořech

Energetická hodnota celkem: 8869 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 190, SAFA (g): 31, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 1109 kJ

Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Uzené uvaříme. Rohlíky (8ks) nakrájené na kostičky promícháme s mlékem, žloutky (ze 6ti vajec), česnekem, solí, pepřem a muškátovým oříškem. Přimícháme špenátové listy a uvařené uzené nakrájené na kostičky. Z bílků vyšleháme sníh a opatrně vmícháme do hmoty. Plech vymažeme máslem a rozetřeme do něj nádivku. Pečeme při 180st. cca 30 minut do zhnědnutí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři