Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kefírový salát s okurkou a česnekem

Zpět
  • Autor: fruhaufova
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová500
Mléko kefírové 1,5 % tuku150
Česnek20

Dochucovadla:

sůl, případně i kopr

Energetická hodnota celkem: 627 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 2, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 314 kJ

Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jednu větší okurku oloupeme, nakrájíme na středně tenká půlkolečka (nebo nahrubo nastrouháme), smícháme s prolisovaným česnekem (nebo jemně nastrouhaným) a ostatními ingrediencemi. Necháme odležet v chladu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři