Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušený kuřecí karbanátek s vařeným bramborem a zelenou paprikou

Zpět
  • Autor: tereza1977
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka soli,špetka mletého koření,1 polévková lžíce strouhanky a olivového oleje,trocha citronové štavy na salát,

Energetická hodnota celkem: 1507 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 1, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Postup přípravy

100gramů kuřecí prsa bez kůže,120gramů uvařených brambor,100 gramů zelené papriky,50gramů cibule,1křepelčí vejce.Maso rozmixujeme přidáme vejce a kořeniny.Všechno dobře promícháme.Dle potřeby přidáme 1 polévkovou lžíci strouhanky.Tvoříme placky které osmáhneme na trošce olivového oleje.Dame do hrnce zasypeme zelenou paprikou a podlijeme trochou vody.Dusíme asi 10 minut.Na salát budem potřebovat:150 gramů cibule,100gramů papriky,100grmů salátové okurky,150gramů rajčat a trochu citronové štávy.Podávame s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 07. 2013 15:26
Tak to nemusí být vůbec špatné. Jen bych ty karbanátky pekla v alobalu a dala bych si je se zeleninovou přílohou. Je to prima recept, který co nejdříve vyzkouším :-))), díky za tip.

Naši partneři