Kategorie receptů
- Autor: Noriela
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí paličky bez kůže | 200 |
Celer řapíkatý | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 100 |
Česnek | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2080 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do hrnce s cca 3l vody vložíme omyté kuřecí paličky bez kůže. Přidáme nakrájenou zeleninu (petržel, celer, mrkev, řapíkatý celer, cibuli, ale i jakoukoliv jinou zeleninu) a vaříme doměkka. Paličky vyjmeme, maso obereme, zeleninu v hrnci rozmačkáme na menší kousky (nemixovat) a poté vrátíme maso do polévky. Nakonec zavaříme rozmačkaný česnek dle chuti, dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.