Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí pupek na zelenině

Zpět
  • Autor: askala
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, nové koření, římský kmín

Energetická hodnota celkem: 5098 kJ

Bílkoviny (g): 164, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 18, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1275 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

maso částečně odblaníme, plát osolíme, opepříme, potřeme kremžskou hořticí a stočíme do rolády, pevně svážeme a opečeme ze všech stran. Přidáme nahrubi nakrájenou cibuli, celer, mrkev, česnek, lehce orestujeme, zalijeme trochou vývaru ze zeleninové kostky, přidáme koření a dusíme do měka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři