Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

slepičí polévka

Zpět
  • Autor: normandie1
  • Doba přípravy (min.): 3
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl.pepř, nové koření, sušený česnek

Energetická hodnota celkem: 4311 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 2, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 539 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

omytou slepici vložit do studené vody s kořením a solí,vařit 1 hodinu, vložit na větší kusy pokrájenou zeleninu, vařit pomalu 2 hodiny. Přecedit, vložit pokrájené maso z prsíček a kostky zeleniny,popr. uvařené polévkové nudle.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři