Kategorie receptů
- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 3
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
slepice syrová | 1000 |
Celer bulva | 80 |
Pastiňák | 50 |
Mrkev | 100 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 25 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 40 |
Dochucovadla:
sůl.pepř, nové koření, sušený česnek
Energetická hodnota celkem: 4311 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 539 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
omytou slepici vložit do studené vody s kořením a solí,vařit 1 hodinu, vložit na větší kusy pokrájenou zeleninu, vařit pomalu 2 hodiny. Přecedit, vložit pokrájené maso z prsíček a kostky zeleniny,popr. uvařené polévkové nudle.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.