Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rajcatovy dip

Zpět
  • Autor: babi1
  • Doba přípravy (min.): 5
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Feta75
Bresso lehky100

Energetická hodnota celkem: 1321 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 16, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 661 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Postup přípravy

1/2 balicku Feta, 100 g Bresso (nizkotucny), 1/4 mala cibule, 1 cesnek, 3 susena rajcata nalozena v oleji, sul, pepr, 1/2 male lzicky sucheho basilikum, trochu oregano. Vsechno rozmiksovat. K tomu je dobra topinka nebo zeleninove karbanatky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři