Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: SarFi
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 2381 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 100, SAFA (g): 1, Cukry (g): 60, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 794 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 12.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Červenou řepu uvaříme pod pokličkou do měkka (1-1,5hod), necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme sterilovaný hrášek s mrkví a nakrájené okurky. Zalijeme kapkou oliv. oleje a posolíme. Vhodné jako příloha k masu nebo s vařeným vejcem jako svačina.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři